• 登录Login
  • 注册Register
  • logo

    会员登录
    还没有账号立即注册

    邮箱登录

    上海上坤旭辉墅

    项目分类:居住项目 > 别墅

    业主单位:旭辉集团+上坤集团


    项目规模: 61,799.27 平方米
    建筑面积:61,799.27 平方米
    建成时间:2015年8月
    设计周期:2014年-2015年
    主创设计师:杨纪华


    Owner:CIFI GROUP&SHANGKUN GROUP


    Project Scale:  61,799.27㎡
    Floor Area:61,799.27㎡
    Date of Completion:2015.8
    Cycle of Design:2014-2015
    Chief Designer:Jihua Yang

    本项目位于上海松江区洞泾镇;设计采用温馨浪漫的海派建筑风格,强调与自然的和谐共生,总体布局高效宜居,户型设计温馨人性,是理想中的第一居所;对传统海派做出创新与改善,力求打造出建筑美学与生活品质完美结合的作品。


    规划设计:
    一.充分尊重原有的自然环境,强调人与环境的有机结合,把住宅融于自然环境之中,使之和谐共生,体现环境对于居住生活的意义
    二.尽可能地拓展社区内部的景观深度,形成层层递进的景观序列,使景观开阔又不失丰富层次感和变化
    立面设计:
    海派风华,英伦印象高贵永续。源自海派建筑灵感的砖石原韵,取材最本真的原石基底、红砖构造;上坤旭辉墅不仅是优越生活的代名词,更是对品质生活的至高献礼。

    The project is located in Shanghai Songjiang District Dongjing Town; the design of the romantic style architectural style, emphasizing the harmonious coexistence with nature, overall layout, livable, apartment layout design of warm human nature, is the first residence in Shanghai on the traditional ideal; make innovation and improvement, and strive to create a perfect combination of architectural aesthetics and the quality of life of the works.
    Planning design:
    1. Fully respect the original natural environment, emphasizing the organic combination of man and the environment, the housing into the natural environment, so that the symbiotic harmony, reflecting the significance of the environment for the living
    2. As far as possible to expand the depth of the landscape within the community, the formation of layers of progressive landscape sequence, so that the landscape is open without losing a sense of hierarchy and change

    Facade design:
    Shanghai Fenghua, British noble sustainable impression. From the Shanghai Building inspired by the original rhyme from stone masonry, brick structure basement, the most authentic; Kun Xu Hui Shu is not only synonymous with superior life, especially on the quality of life of the highest tribute.



    分享到: 微信 更多